Quan va ser la teva ultima higiene facial?

Image

T'agradaria lluir una pell més bonica i jove?

Amb el pas del temps el cutis llueix opac i amb imperfeccions, el que a més deriva en infeccions a causa de que diversos elements es van acumulant a la pell, com residus de maquillatge, suor, pols, contaminants ambientals, olis naturals i cèl · lules mortes.

Deixa't aconsellar per la nostra professional i gaudeix d'una excel·lent higiene facial! Resultats visibles des-de el primer dia.

Durada: 90 minuts

Higiene Facial Premium:

  • Anàlisi gratuït de la pell
  • Neteja (inclou depilació celles i llavi superior)
  • Exfoliació
  • Vapor
  • Extracció manual dels punts negres / barbs.
  • Mascareta d'alginats especifica, segons necessitats
  • Tractament Específic: Col·lagen, elastina, Àcid hialurònic o Vitamina A, amb exclusiu mètode OXIGENESIS
  • Massatge facial Kobidoamb crema específica 

Revolucionari Tractament de Rejoveniment Facial. Activador de joventut.

El Centre d'investigació CASMARA ha desafiat les lleis del temps fusionant en un tractament facial rejovenidor d'acció mai abans vista tots els últims avenços medicocientífics actuant directament sobre l'ADN (genòmica), l'expressió dels gens (epigenètica), el sistema nerviós (Neurocosmética) i els cicles circadians (cronocosmética). El resultat, un tractament ultra rejovenidor que ajuda a combatre l'envelliment des de l'origen d'una manera extremadament efectiu.

Un nou i revolucionari concepte de cosmètica intel·ligent que reverteix els signes de l'envelliment d'una manera holística amb uns resultats extraordinaris.Cosmètica professional i sensorial amb tecnologia pròpia del futur que promet sensacions i atencions que transporten a una altra realitat, perquè la pell irradiï joventut i bellesa amb una intensa sensació de benestar.

Durada: 45 minuts

Image

SENSITIVE ZUL - PREVÉ I CALMA LES REACCIONS DE LA PELL SENSIBLE

La sinergia SENSITIVE CARE BALANCE exerceix una acció descongestiva i calmant gràcies al seu efecte protector contra les agressions externes. Prevé i neutralitza la asimilaciónde radicals lliures i reequilibra el mantell hidrolipídic, incrementant el grau d'hidratació. Evita la sequedat, descamació, vermellors i / o sensibilitat cutània.

Tractament indicat en pells sensibles, delicades, reactives i alípicas.

Image

EFFECTIVITY - Recomanat per a pells madures. Resposta completa contra l'envelliment cel·lular.

La singergia EFFECTIVITY GLOBAL SYSTEM exerceix una acció intensiva contra l'envelliment cronològic. Aporta nutrició i hidratació profunda. Estimula la regeneració cutània, aportant un major gruix epidèrmic i enforteix l'estructura de la pell.

Tractament indicat en pells arrugades, flàccides i / o envellides per l'edat.

Image

REGUL OIL - Recomanat per a pells joves i acneiques. Regula, normalitza i elimina lluentors i impureses.

Línia sèu-reguladora, equilibrant i purificant, indicada en el tractament de pells grasses.
La sinergia PHYTO-TIOXOLONE exerceix una acció de normalització de la secreció sebàcia i de reducció de la flora microbiana gràcies al seu complex de PHYTO ACTIUS + TIOXOLONE que regulen la producció de sèu, calmen la pell de les agressions i la reparen progressivament. Completa actuació per mitigar els efectes dels trastorns cutanis i recuperar les funcions cel·lulars vitals que aportessin resultats visibles de normalització del desenvolupament i funcionament de la pell.

Tractament indicat en pells joves, amb acne i excés de greix.

Image

SHINING LINE - Protegeix, blanqueja i il·lumina.

Arbutina, àcid kójico i Glabridina formen el complex W-SYNERGY COMPLEX, que actua inhibint la síntesi de la melanina a la pell per mitjà del bloqueig de l'enzim tirosinasa, el que li atorga propietats despigmentants i il·luminadores a aquesta excepcional sinergia.

Tractament indicat en pells amb taques.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb