Tractaments Corporals

Consulta'ns i et assessorem del tractament que millor s'adapti a les teves necessitats.

Anticel·lulítics & Reafirmants

YESOTERAPIA

Tractament Reafirmant: Abdomen, cames i braços.

El tractament revolucionari de Bruno Vassari de Yesoterapia, promet reduir fins a 3 cm des de la primera aplicació i obtenir resultats visibles des de la primera sessió.

"La yesoterapia és una tècnica mil·lenària que té el seu origen en l'antic Egipte on ja s'utilitzaven emplastres de guix amb l'objectiu de nodrir, reafirmar i reduir els centímetres sobrants. Aquesta tècnica es basa en les propietats oclusives, modelantes i tensores del guix i és l'arma perfecta en tractaments reductors i anticel·lulítics, aconseguint resultats espectaculars d'una manera no invasiva ".

D'una banda, gràcies al seu gran poder oclusiu, aconseguim optimitzar la penetració dels principis actius alhora que la seva acció tèrmica estimula la circulació i millora l'aspecte dels nòduls grassos. Tot això, unit a l'efecte tensor i modelant que genera el guix en assecar-se sobre la pell, ens asseguren uns resultats visibles i definitius des de la primera sessió. El guix utilitzat està especialment formulat per a l'ús cosmètic. D'aquesta manera s'eviten reaccions adverses sobre la pell proporcionant una aplicació segura i efectiva.

Gràcies a la seva consistència lleugera i el seu assecat ultra ràpid, el guix s'adapta perfectament als contorns corporals, creant un motlle personalitzat que provoca una remodelació de definitiva de la zona tractada.

Image

ALGUES VERMELLES by Anubis - Drena, redueix la cel·lulitis i el greix generalitzada

La línia ALGUES VERMELLES ofereix resultats duradors i visibles des de les primeres aplicacions per tractar cel·lulitis edematosa i / o acumulació de greix generalitzada. Amb el complex exclusiu LIPOLIMIT FACTOR® i causa de l'acció sinèrgica dels seus components principals exerceix una acció focalitzada sobre les cèl·lules grasses, frena la lipogènesi i redueix significativament la cel·lulitis induint el procés de lipòlisi en l'adipòcit. Complementa l'activitat lipolítica amb una acció drenant, mobilitza els líquids retinguts afavorint la circulació de la sang i eliminant toxines. També exerceix un efecte tensor, aportant aminoàcids essencials que permeten recuperar l'estructura i entramat fibrós dels teixits ajudant a mantenir, reparar la força i resistència de la pell atenuant eficaçment l'efecte de pell de taronja.

Sessió 90 Minuts.

Image

INTEGRAL BODY TREATMENT: Anticel·lulític i Reafirmant by Casmara

Tractament integral corporal remodelant triple acció.

Actua contra la cel·lulitis i l'acumulació de greix, alhora que exerceix un efecte drenant i reafirmant, ajudant a redefinir la silueta i / o com a preventiu de l'aparició de greix. En una textura lleugera i delicada que combina una suma equilibrada de potents ingredients actius crema greixos i reafirmants perfectament combinats per ajudar-te a aconseguir una figura perfecta. Gràcies a la seva ràpida absorció després de la seva aplicació la pell queda amb una sensació no grassa i agradable.

Resultats:

A 15 DIES SILUETA REMODELADA.
A 28 DIES FINS -40% DE PELL DE TARONJA.
D'1.5CM FINS 5CM MENYS DE CONTORN.

Sessió 70 Minuts.

Image

Benes fredes & Massatge

Les benes fredes ja eren utilitzades pels egipcis per a la conservació dels cossos i el tractament d'algunes malalties.

Efecte immediat de deshinchazón de cames i abdomen.

Beneficis:

  • Es produeix una combustió i mobilització del teixit adipós.
  • En disminuir la temperatura es millora la circulació i es produeix una contracció de la musculatura.
  • Ajuden a eliminar la cel·lulitis.
  • Augmenta el metabolisme cel·lular.
  • Redueix les estries.
  • Tenen una acció antiinflamatòria i ajuden a evitar vessaments.
  • Ajudar a cremar el greix, amb la qual cosa s'aconsegueix una pèrdua de pes.
  • Eliminen toxines.

Sessió 60 Minuts.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb