Rituals de benestar

Exfoliaciò, hidrataciò i masatge relax.

La barreja dels nostres exclusius productes i l'ambient exquisit de les nostres instal·lacions creen una experiència única i inoblidable.

Una completa gamma de teràpies, tractaments de bellesa personalitzats a la vostra disposició per proporcionar-salut, benestar, vitalitat i relax.

El sender perfumat que deixen la nostra gamma de productes són absolutament fascinants.

Sessió 1 hora.

Image

VIATGE A ORIENT by La Sultane de Saba

A través dels seus perfums "AMBRE, ALMESC i SANDAL" et transportarás al relax i la calma mentre mateixes intensament la pell i la teva ment.

Inclou: Peeling corporal amb el guant Kessa i sabó negre, cremosa pasta elaborada amb olives negres i oli d'eucaliptus Bio. Tots dos amb unes virtuts exfoliants conegudes des de temps immemorials.

Hidratació amb l'exclusiva mantega de karité 100% natural per a nodrir intensament la pell més seca gràcies a les vitamines A, i F

Massatge amb l'oli d'ambre, mesc i sàndal, un tresor sensorial, que combina la seva eficàcia nutritiva amb un poder setinat que hidrata i sublima al mateix temps.

Image

Viatge a la ruta d'Udaipur

Almesc, Encens, Vainilla

Inspirat per la llegenda índia de Jagat Singh II, famós rei d'Udaipur, fill del déu Sol, que va construir un majestuós palau de marbre blanc a la vora del llac Pichola en honor als seus favorits, la nova fragància «Udaipur» evoca La mítica flamboyance de les luxoses nits principesques de la lluna, com l'expressió de l'amor, l'elegància i la sensualitat ...

Image

Viatge a la ruta de les Delícies

Flor de taronger

A través dels paisatges de les sorres amb entorns harmoniosos,
«Viatge a la ruta de les Delícies» gamma de La Sultane de Saba manté els secrets de bellesa ancestral, on els camins hipnotitzants de flor de taronja es combinen.
Rara i preciosa, sublima amb delicadesa tota la màgia d'orient amb colors sensuals.

Image

LINEA SPA

La qualitat dels productes mediterranis i el seu benefici a la salut són ben coneguts a tot el món, així com l'atractiu que suposa la delicadesa i sofisticació de la cultura oriental. Anubis uneix aquests dos conceptes en la línia SPA, aconseguint el nivell de màxima qualitat cosmètica i de cura al client. SPA by Anubis cobreix totes les fases del tractament que necessita la pell: tonificació, exfoliació, màscares, hidratació i nutrició. Actius mediterranis i tècniques orientals per submergir-se en un intens plaer de benestar i serenitat.

Image

SPA MEDITERRANEO

Exfoliació i Tonificació by Anubis.

La qualitat dels productes mediterranis i el seu benefici a la salut són ben coneguts a tot el món, així com l'atractiu que suposa la delicadesa i sofisticació de la cultura oriental. La tonificació, exfoliació, i l'embolcall d'hidratació i nutrició fan d'aquest tractament Spa submergir-se en un intens plaer de benestar i serenitat.

Sessió 1 hora.

Image

Aromes d'Orient by Noyles

Deixa't seduir per l'encant d'orient, embolicar pels seus càlids aromes a força de 100% ingredients naturals; llavors d'albercoc, pètals de roses i pell de taronja.

Sent un oasi d'absolut benestar a la pell.

Sessió 1 hora.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb