Oxigenèsis

OXIGENESIS

Activador Cel·lular Natural. Què és i per a què serveix?

Hi ha 3 conceptes clau per entendre aquest tractament:

És un mètode estètic patentat per a la salut de la pell. Combina l'aplicació de principis actius mitjançant un aerògraf i són empesos per la pressió que exerceix l'oxigen comprimit.

 • Vam aconseguir una activació cel·lular de la manera més natural que existeix, aportant oxigen pur al 100%. A causa del pas dels anys les cèl·lules redueixen la seva activitat, deixen de treballar i de produir els elements necessaris per al seu funcionament. Amb l'oxigen aportem energia a aquestes cèl·lules perquè tornin a treballar i a produir col·lagen, elastina, proteïnes, etc., de manera endògena.
 • Resultats immediats, però sobretot a llarg termini i mantinguts en el temps. Encara que després d'una sessió també es veuen resultats, els millors resultats es veuen al cap d'un tractament complet de 4-5 sessions en 28 dies que apareix la capa inferior de la pell. Manteniment 1 sessió cada 3-6 setmanes i segons el diagnòstic serà una sessió completa o més curta.

Image

Tractament redensificador línies de venus i escot

Amb l'augment de videotrucades, de les postures més encorbades i de la llum blava dels dispositius mòbils, es produeix un envelliment prematur. Amb el tractament oxigenesis, augmentem i mantenim la hidratació tan necessària en una zona de pell fina i amb tendència a la deshidratació. Al seu torn, redensificamos la zona, amb l'augment de producció de col·lagen de les cèl·lules dèrmiques, obtenint una pell més turgent, elàstica i ferma.

Com funciona?

Com portador. En aplicar el producte de manera polvoritzada usant un aerògraf més la pressió de sortida de l'oxigen "trenquem" la molècula del producte reduint la seva mida i facilitant la seva penetració.
Com activador. En rebre oxigen les cèl·lules es tornin receptives, obrin el canal dels nostres porus i ens facilita la penetració del producte sense necessitat de massatge manual, màquines o altres sistemes agressius.

Per a Tractaments Facials podem treballar varis problemes, detallem alguns d'ells:

 • Arrugues i flacciditat, potes de gall de cara i coll, pells amb acné.
 • Pells castigades pel Sol.
 • Foscor als ulls i bossesaranyes vascular.
 • Couperosi.
 • Pells deshidratades

Per a Tractaments Corporals:

Aromateràpia | Tanning: Per cicatrius postoperatori | Estries (no les elimina, però les redueix)

DIFERÈNCIA D'ALTRES TRACTAMENTS D'OXIGEN

El mètode Oxigénesis és l'únic mètode d'oxigenoteràpia patentat que utilitza oxigen pur en combinació amb altes pressions.

Existeixen al mercat multitud d'equips que poden aportar aire a pressió, però NO oxigen pur. Igualment hi ha altres capaços d'aportar oxigen a una concentració superior a l'aire que respirem, però en cap cas en combinació amb una pressió alta.

Amb el mètode Oxigénesis tenim tots els beneficis, oxigen pur amb alta pressió per aconseguir un efecte hiperbàric i, al mateix temps, aplicable amb principis actius acceleradors.

Image

Oxigenoteràpia per a la calvície

És una bona alternativa per a tractaments anti caiguda del cabell, en homes i en dones. Durant el tractament s'aconsegueix l'estimulació del fol·licle pilós i l'oxigenació del mateix.

TRACTAMENT CAPILAR AMB LA LÍNIA TRI OXIGENESIS

Tractament capil·lar - alopècia androgènica

A casa (setmanal)

 • · Peeling Oxigenesis (anti caiguda)
 • · Rentat champo Oxigenesis (anti caiguda)
 • · Aclarit amb abundant aigua, aquesta última millor freda.

A Centre d'Estètica (1 cop per setmana)

 • · Aplicació loció regeneració i creixement Oxigenesis mitjançant combinació de principis actius i oxigen pur (acció hiperbàrica)

Què és la a alopècia androgènica? Aquest tipus d'alopècia és la pèrdua de pèl a causa de factors genètics. És el tipus d'alopècia més comú en la nostra societat, i que afecta, en general, a la majoria dels homes, encara que també pot donar-se en les dones.

Aquest tipus d'alopècia la pateixen el 90% dels homes majors de 21 anys, començant a presentar absència de cabell en les entrades del cap. A partir dels 40 anys, el 50% dels homes pateixen l'alopècia androgènica a la zona de la coroneta.

Durant el procés natural de pèrdua del cabell, s'activen les glàndules sebàcies produint greix als cabells i en el cuir cabellut. D'aquesta manera, l'estructura fol·licular es va minimitzant i els cabells nous van naixent cada vegada més febles i més fins del normal. Finalment, aquests fol·licles deixen de funcionar i el pèl que cau no torna a ser reemplaçat per un altre, apareixent les primeres zones amb absència de pèl.

Hi ha molts tractaments capil·lars, però OXIGENESIS t'ofereix una renovació cel·lular natural gràcies a l'aplicació dels seus principis actius i l'oxigen pur

Resultat: El tractament combinat Antiqueiguda + Regenerador del creixement amb Oxigenesis incrementa la circulació sanguínia i la distribució de nutrients, frenant la caiguda del cabell i actuant contra la caspa i altres problemes del cuir cabellut.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb