Massatges

Image

Habitualment el massatge s’associa a una teràpia anti-estrès. 

Però la veritat es que va més enllà d’un simple benestar. Les propietats del massatge son innombrables i amb la relaxació com a objectiu principal, es possible aconseguir resultats molt diferents, com la estimulació d’accions positives en l’organisme, la millora de la circulació de la sang, la disminució de l’estrès o la millora de la salut tant física com mental.

Image

Massatge aromateràpia:

Realitzat en cames, esquena i braços, a part de l’alliberació de la tensió, raó per la qual moltes vegades recorrem a aquest tipus de tractaments, el massatge relaxant ressalta pel seu poder per oferir un estat de tranquil·litat profunda, gràcies a que disminueix els nivells de la hormona cortisol en l’organisme. Té beneficis com afavorir la circulació i alleujar les molèsties produïdes per l’estrès. A Estètica Laia, et personalitzem el massatge amb una composició d’olis essencials especialment preparats per a tu i que dupliquen la sensació de benestar emocional.

Massatge per embarassades:

Amb aquest massatge es millora la circulació sanguínia i la musculatura alleujant el mal de peus i cames.

Image

El Massatge Facial Kobido:

Ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial; prevé i redueix l’impacte del procés d’envelliment, alliberant l’energia i la tensió bloquejada en els músculs facials i del coll. També s’estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, es consoliden i tonifiquen els músculs i s’equilibra el flux d’energia a la cara.

Drenatge limfàtic manual (Facial – cames – esquena i braços)

El cos humà compta amb diferents filtres com els ronyons, el fetge i els ganglis limfàtics per rebutjar les toxines acumulades en l’organisme. El sistema circulatori es el responsable d’ajudar a aquests filtres a transportar les toxines per a que siguin rebutjades. La activació de la circulació a través del massatge manual ajuda a desintoxicar el cos de forma més eficaç ajudant a la pèrdua de volum corporal. El drenatge limfàtic manual consisteix a realitzar sobre la pell, moviments lents, rítmics, harmònics i molt suaus que, quan es realitzen en la direcció correcta, seguint el corrent del conductes limfàtics, estimula el drenatge d’aquests conductes limfàtics, netejant les zones congestionades.

Beneficis: Regula l’equilibri hídric de l’organisme. Millora la circulació de retorn. Depura l’organisme. Té un efecte molt sedant en el sistema nerviós.

Massatge descontracturant d’esquena:

El massatge relaxant estimula la circulació sanguínia, ajuda a descontracturar els músculs i descarrega la tensió acumulada. Aquest benefici permet alleujar el dolor que es localitza en l’esquena i en el cap per causa tensional, a més de combatre la rigidesa corporal.

Massatge circulatori:

Els massatges activen el sistema circulatori, cosa que permet que tot el cos humà rebi major quantitat d’oxigen. Al activar la circulació, s’aconsegueix disminuir la pressió arterial i es millora la inflamació de les extremitats causada per problemes vasculars com les venes varicoses. Per si fos poc, hem de recordar que la pell es nodreix de la composició sanguínia, per tant, mentre millor circuli la sang per tot el cos, millor lluirà la teva pell. Un teixit més hidratat i saludable es possible amb un massatge relaxant.

Image

Regala massatges i nosaltres et regalem el xec regal, personalitzat.

Aromes de l’Orient.

Deixa’t seduir per l’encant de l’orient, embolicar pels seus càlids aromes.

Un oasi d’absolut benestar a la pell. Gaudeix d’una exfoliació natural, un cremós embolcall i de la inoblidable sensació del massatge amb espelmes. La combinació de la calor, l’estímul del massatge, la subtilesa de l’oli i el seu grat aroma converteixen el tractament en una magnífica experiència que et traslladarà al càlid Orient. L’exfoliació actua alliberant la pell de cèl·lules mortes, activa la seva regeneració i oxigenació. El massatge amb oli calent allibera les tensions, aporta relax i benestar, ajuda a oblidar l’estrès i l’ansietat que genera la vida quotidiana.

De regal, una ampolleta d’oli sec sublim.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb