L'equip

Image

La Laia, Esteticista del Centre:

T'assessorarà sobre la idoneïtat de la teva imatge, tenint en compte la teva personalitat, gustos i necessitats per realçar la teva bellesa natural.

La imatge personal és el reflex de la teva bellesa interior.

El mes important per a mi es oferir un tractament natural no invasiu, com la Oxigenesis, la seva eficacia i renovacio celular esta garantida al meu centre, el resultats son visibles en la preimera sesio, les clientes queden alucinades amb tots el veneficis asociats.

Ho han convertit en un servei premium en el meu centre d'estetica.

Image

La Wilma, Esteticista adjunta:

Atenció  personalitzada.
Amplia carta de tractaments, realitzats per excel·lents professionals.
Llarga experiencia i en constant evolució. La qualitat, experiencia, innovació i la confiança dels nostres clients, ens ha permès créixer sent diferents, ocupan un lloc de prestigi en la zona.
Passió per el nostre treball.
Estética Laia es el teu centre de confianza!

Cuidem la teva pell, tant facial com corporal

La pell és un òrgan en moviment i està exposat a factors externs com la temperatura, la sequedat, la contaminació, el sol. A més de ser sensible al nostre estat mental i salut, la pell s'encarrega de protegir-nos de les agressions mediambientals, de conservar la nostra temperatura, de percebre el sentit del tacte. Hem de cuidar amb cura!

En Estetica Laia, som especialistes en aquest tipus de cures i per això estem en constant actualització amb els productes que ofereixen els millors resultats, en cada un dels tractaments i marques: Anubis - Casmara - Kenwell - Utsukusy.

Tots ells es fabriquen a Espanya, mitjançant estrictes controls de qualitat. Productes sense parabens i es treballen manualment.

© 2019 Estètica Laia - Tots el drets reservats | Disseny de laTeBaweb